marți, 17 februarie 2009

Nelamuriri



Cam asta vad eu in ultima vreme pe blogurile pe care le urmaresc. Si-asa nu sunt foarte implicata in treaba asta cu blogger-itul, dar sa vad aproape la tot pasul comentarii urate si certuri care chiar nu isi au locul, ma cam deprima. Desi nu e treaba mea, cred ca fiecare ar trebui sa-si reprime pornirile rautacioase sau sa-si spele rufele pe blocul personal sau cel putin al persoanei cu care are ceva de impartit.

17 comentarii:

  1. Pai daca unele nu au fermoar la gura si cred ca sunt buricul Parisului......
    Tine-te tare si ochii larg deschisi, ca nu se stie daca nu cumva o sa sara si la tine in caz ca nu esti cumva de acord cu parerile ei.
    Stai calma si trage adanc aer in piept :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ruxel: Incerc, insa sunt absolut siderata de ceea ce citesc pe anumite bloguri. Asa cum am scris si in aceasta postare, cred ca ar trebui sa va abtineti de la un asemenea circ pe blogurile altora.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as zice ca duduia "made in suburbiile ploiestiului" n-are fermoar prin alte parti dar in fine ...
    Si eu abia astept sa te prinda si pe tine la cotitura ca sa-si verse laturile ei pariziene si pe blogul tau. Atunci sa te tii!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ina: uite despre ce-ti ziceam: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=771866991036383040&postID=6600733922948998170&page=1
    Toate anonimele si comentariile de la Alex (fara link la blog) sunt ale Luminitzei. Asta ca sa intelegi de ce te tot facem atenta.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ruxel, Andreea: mda, daca este asa,atunci urat din partea ei, insa are si ea dreptul la replica, nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. femeia aia se face de cacat, si tocmai sa nu murdaresc blogul marei, o sa zic aici. e de o josnicie crunta si mi-e rusine ca una ca ea a ajuns mare doamna la paris si e plina de cacat la gura. luminitza draga mai sterge-te dupa atata debitat tampenii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca muhera aia nu are un barbat care sa-i satisfaca nevoile sexuale si cauta orgasme de tot felul prin blogosfera, pai atunci trebuie sa facem ceva sa o multumim, nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Ina ca ne citesti si ca ne-ai adaugat in blogroll!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Andreea: cu placere.. In fond, eu nu am nimic cu nimeni, imi place sa va citesc pe toate si fiecare e liber sa spuna ce gandeste.

    RăspundețiȘtergere
  10. ti-am povestit despre ce e vorba pe mess, ca vorba ta n-o sa ma apuc sa-mi spal rufele-n public la tine pe blog si nici sa injur ca in exemplele de mai sus.
    merci,mult ina pentru sustinere, odata ce ai inteles despre ce era vorba!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vai draga Luminitza, ai prevenit fata pe mess? Te-apuci in privat sa speli creierele oamenilor? Sper doar ca Ina sa aiba destula minte incat sa-si dea seama ce fel de om esti.

    RăspundețiȘtergere
  12. Extraordinar. Ma impresionezi, pana la lacrimi sa stii!
    Dar ce pudica am devenit doamna Liboutet! Asa, dintr-o data!
    Si ce nu facem? Nu ne spalam rufele-n public? Nu injuram ca la usa cortului? Ei, ne lasati ca nu ne-am nascut ieri!
    I am deeply touched! Really!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Luminitza: bine ca poti sa injuri sub anonimat pe blogul Marei. Acolo nu iti este rushine?

    RăspundețiȘtergere
  14. si cum iti spuneam , ina de la inceput nu te lasa intimidata de comentarii anonime, de injuraturi etc.in mintea acestor persoane eu nu am dreptul la replica nicaieri nici pe blog, nici pe messenger,cum bine ai subliniat si tu si-ti multumesc inca odata:-)
    promit sa pun pozele cu luca pe care mi le-ai cerut as soon as possible.
    da ignore la comentariile care te deranjeaza ca si mine si ai sa vezi ca urla cat urla, eventual or sa-ti scrie ca si cum as fii eu, cum au facut pe blog la mara cand eu habar nu aveam ce se intampla, dupa care, daca se vad nebagate in seama , se opresc la un moment dat.e cea mai buna solutie, believe me!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ai ma ... pe bune? Really?
    Bai fufi, dreptul la replica ai oriunde dar foloseste-te de numele tau mai fata, nu de pseudonime, anonime etc. Asta daca ai sange-n instalatie ...
    Ca asa, sa ne bagam si sa ne scoatem la fiecare doua vorbe si apoi sa pozam in virgin Mary, stim cu totii. Uite, ia exemplul nostru: cand avem ceva de spus, spunem si ne si semnam. Avem curajul asta! We stand for what we write!
    Si cine se lamenta ieri in numele meu pe blogul Marei? Adica tu chiar iti imaginezi ca cineva ar crede ca eu as putea sa scriu ca analfabetii, ca eu as putea sa-i cer unei taraturi ca tine scuze? Si pentru ce as face-o mai faptura minunata? Pentru ca nu te satisface pe tine Antoine al tau cum trebuie?
    Mi-as dori sa stii ce parere au oamenii aia despre tine, cu totii, separat si impreuna ... Vai de capul tau!

    RăspundețiȘtergere
  16. @Madamm "orgasm culinar": ai voie sa-ti imprastii ineptiile peste tot daca asta iti aduce fericirea.

    RăspundețiȘtergere