marți, 3 februarie 2009

Regrete?

Nu prea am mai avut acces la calculator zilele acestea din cauza de rude (deh! asa e cand locuim mai multi in casa, iar pc-ul e numai unul), insa nici nu prea m-au dat ideile afara......asa ca, poate aceasta pauza a avut ea un rost.

Ma gandeam zilele trecute la adolescenta mea si la lucrurile pe care as fi vrut sa le fac atunci si nu le-am facut. De multe ori regret ca nu am facut ceva, mi-e dor de perioada de-atunci, de viatza de-atunci......nu-i tarziu nici acum, dar parca nu mai merge :)). Una era la 20 de ani, alta e acum la...

Imi place sa ma plimb aiurea pe strazi, sa stau deoparte si sa privesc fetele oamenilor in graba lor pe strada, catre autobuz sau metrou; mi-ar place sa stiu ce e in mintea lor in acele momente. Sa stau intr-o cafenea si sa-i simt pulsul.

Un comentariu:

  1. eu cred ca niciodata nu e prea tarziu.deci fa acum tot ce regreti ca n-ai facut candva!
    uite mie si acum imi place sa scuip guma de mestecat cu putere ca un macho-man sub privirile jumate reprobatoare jumate amuzate ale trecatorilor:-)hihi!
    ia-ti un carnetel si noteaza-ti starile din cafenele..ce frumoasa poezie trebuie sa iasa cand simti pulsul colectiv, ramanand in acelasi timp in coltzul tau, neobservata..

    RăspundețiȘtergere