miercuri, 28 ianuarie 2009

Calatorii virtuale

Imi place sa calatoresc, foarte mult, numai ca nu am avut sansa sa merg in multe locuri. Am fost pe ici pe colo, insa niciodata nu a fost destul. Am vizitat tot ce mi-a iesit in cale, m-am bucurat de fiecare colt de natura, insa sufletul ma indeamna mereu la mai mult. Aud in jurul meu cum povestesc ceilalti, ba ca au fost in Anglia, Austria, Germania, Franta, Canada, etc, le sorb povestirile si imi inchipui ca am fost si eu putin pe-acolo. Insa putina lume aud sa povesteasca mai intai de frumusetile tarii noastre si abia apoi de ale celorlalti. Poate ca ei merg pe principiul ca daca vin strainii la noi, de ce sa nu ne ducem si noi la ei; dar poate ca strainii si-au vizitat mai intai tara lor si apoi au pornit catre alte meleaguri.
Mi-ar placea sa ajung si eu in orasul luminilor, sa vad Big Ben-ul, sa vizitez palatul Schönbrunn, insa mai am multe de vazut in tara mea.






6 comentarii:

  1. superbe imagini!imi faci dor de tara cu ele:-)
    cine-s papusile din foografia de la icon?

    RăspundețiȘtergere
  2. In poza de la icon nu sunt personaje reale. Mie imi plac foarte mult papusile si figurinele din portelan, iar poza aia imi inspira ceva de genul asta, ceva asa mai "prea frumos".

    ID-ul meu de mess este inamarin76

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Ina si bine ai venit in blogosfera. Iti doresc inca de pe acum foarte multi vizitatori si inspiratie la maxim.

    Legat de subiectul tau trebuie sa-ti spun ca ai perfecta dreptate. Sunt multi cei care calatoresc prin lume, dar nu-si cunosc patria. Nu incerc sa zic faptul ca as fi adepta mesajului: "calca pe fiecare cm din Romania si apoi treci peste granita!". Nu. Am calatorit in 18 tari pana acum de pe continente diferite, insa ma mandresc si cu faptul ca am fost "muntomana" si am vazut locuri mirifice la noi cum n-am gasit nicaieri. Am strabatut Ardealul, am vizitat Moldova, am comparat cele vazute cu sudul si am savurat atmosfera din Dobrogea. Astfel, am reusit sa am termen de comparatie cu "excursiile" de afara.

    Ideea ta este frumoasa. Te sprijin si-ti doresc sa-i vezi visul implinit! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu te supara pe mine, stiu ca asta e blogul tau si ca atare faci ce vrei cu el, dar cred ca ai gresit dandu-i doamnei id-ul tau de mess.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Katja: multumesc pentru vorbele frumoase
    @Andreea: o sa ma conving eu singura daca ai dreptate. Deocamdata va urmaresc :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ¡BELLAS FOTOS!
    Hola:
    Visita mis blogs de fotos de mi pueblo, de Espańa, de Italia y Francia:

    http://blog.iespana.es/jfmmzorita

    UN SALUDO DESDE ESPAŃA

    RăspundețiȘtergere