marți, 27 ianuarie 2009

Accesorizarea blogului

Avand in vedere ca gheata a fost sparta :), multumesc Luminitza, o sa incep sa accesorizez blogul, asa cum vad ca o face toata lumea.
Sa vedem cu ce anume: ce link-uri utile, ceasuri si cesuletze, calendare, poze, alte bloguri, si nu in ultimul rand (foarte la moda vad) tot felul de indicatoare de trafic. Care este cel mai real si util? O sa-mi pun si eu vreo 2-3-4 sa vad in timp care ma satisface :)).
Daca aveti ceva sfaturi utile, nu le tineti numai pentru voi, ajutati si o biata incepatoare....ca sa va ajunga din urma.

6 comentarii:

  1. Scuza-ma ca ma bag si eu, vad ca ai blog nou, ai grija ca s-ar putea sa-l incepi direct cu moderare (daca stii ce-i aia ca vad ca esti noua in astea ... inseamna posibilitatea de a-ti controla comentariile care intra pe blogul tau... scuza-ma daca stiai deja) ca pe unii ii cam ia gura pe dinainte si uita de unde-au plecat. Sa nu-ti strici si tu blogul cum au facut-o multi. Jumatate din blogosfera a fost nevoita sa-si cenzureze comentariile. Am vrut doar sa te avertizez, sorry daca te-am suparat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, intr-adevar sunt nou-noutza in blogosfera, asa ca s-ar putea sa ma prind mai greu ce ai vrut sa zici. Trebuie sa bag moderare? Sau cum?
    Deocamdata abia am dat cu nasul de cateva bloguri, si chiar sunt surprinsa cum ai ajuns la mine pe blog, insa imi face placere. Cat mai multi cu-atat mai bine.
    O sa te vizitez si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vreau sa fiu rea, lasa ca o sa vezi tu la ce ma refer, desi nu-ti doresc! Am ajuns aici pt ca ai scris pe doua bloguri pe care intru si eu. Si cum erai o aparitie noua, am intrat sa vad ce si cum. Si m-am simtit datoare sa te avertizez.
    Noapte buna

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andreea: multumesc, sper sa nu fie nevoie.
    Te-am vizitat pe blog, sa-ti traiasca baietzii! Inca nu m-am prins ce-i cu ceilalti copii, dar o sa-mi fac timp sa te citesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. ...sa vorbim putin asa, ca de la leoaica la leoaica si sa-ti dau un accesoriu bun;-)

    RăspundețiȘtergere